Sepetim ( 0 )

Jojoba Sabunu

YENİ
% 40
indirim
20,00 TL
11,90 TL
Adet
0552 218 4118
Numaralı satış / destek hattımızı arayarak siparişinizi verebileceğiniz gibi,

İletişim formunu doldurarak ta size geri dönüş yapmamızı talep edebilirsiniz.

İletişim Formu
En geç 02 Kasım Pazartesi günü kargoda
Aynı Gün
Kargo
Jojoba Sabunu
 
Jojoba sabunu, cildin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan harika bir doğal üründür. Saçları besler, vücudu temizler ve komple bakım yapar. Jojoba sabunu nedir, ne işe yarar, neye iyi gelir, özellikleri nelerdir, nasıl kullanılır sorularının cevabı aşağıda
 
Jojoba nedir?
Jojoba bitkisi Mojave, Arizona, California ve İsrail topraklarında da yetişebilen Simmondsiaceae familyasındaki bir bitki türüdür. Özellikle kozmetik alanında kullanılan Jojoba yağının çok faydalı olduğu bilinmektedir. Jojoba yağı cilt ve saç bakımı konusunda önemli faydalar sağlar. Cilt yağı ile benzerlik gösterdiği için çok faydalı olduğu bilinmektedir.
 
Bu doğal sabunda genel olarak paraben, SLS ve benzeri kimyasal maddeler ile kokular olmaz. Renklendirmek ve etkisini arttırmak için bitkinin doğal parçacıkları kullanılmıştır. Esansiyel yağ içermez, kendi doğal kokusuna sahiptir. Bu doğal sabun genel olarak cildinize nazik davranır ve hassas ciltler için uygundur. 
 
Jojoba Sabunu Neye İyi Gelir?
Jojoba sabunu doğal, bitkisel bir sabundur. Bu doğal sabun ciltteki ve vücuttaki kirleri ve ölü derileri temizler. Ciltteki kızarıklıkları ve iltihabı temizler. Saç derisi sorunlarını iyileştirir. Güneş yanıklarını yatıştırır ve cildin sakinleşmesini sağlar. Antioksidanlar bakımından oldukça zengin olduğu için ciltteki ve saçlardaki toksinlerin dışarı kolay bir şekilde atılmasını sağlar.
 
Jojoba Sabunu Ne İşe Yarar?
Jojoba sabunu kullananlar, bu sabunun cildi çok iyi bir şekilde temizlediğini ve nemlendirdiğini söylerler. Bu organik sabun genel olarak etkileyici nemlendirici faydaları  ile öne çıkar. 
Güzellik arttırıcı A, E ve D vitaminleri ile antioksidanlar ve yağ asitleri bakımından zengin olan bu doğal sabun aslında cildimizin kendi sebumuna oldukça benzer özelliklere sahip bir balmumu esteri içerir. Bu, sabunun derinlemesine nüfuz edebileceği ve maksimum beslenme için cildin üst tabakasının altına ulaşabileceği anlamına gelir.
Ciltteki kuruluğu azaltır
Cildin derin katmanlarına nüfuz eder
Cildi güneş hasarına karşı korur
Saçlardaki elektriklenmeyi önler
Yağlı Cildi Dengeler
Egzamayı Yatıştırır 
Çatlamış Dudakları Yatıştırır
Tırnak Kütiküllerini Yumuşatır
Saçları Besler
Sedef Hastalığını Hafifletir
Saçlardaki Kepeği Yok Eder
Uçukları Önler
 
Jojoba Sabunu’nun başlıca faydaları;
  •  Selülitlerin, kırışıklıkların ve çizgilerin giderilmesinde etkilidir.
  •  Deri dökülmelerinde tavsiye edilen ve deriyi besleyerek yenilenmesini sağlayan doğal bir üründür.
  •  İltihaplı egzamaların tedavisinde kullanılır.
  •  Cilde esneklik kazandırarak karın ve bacaktaki çatlakları önler.
  •  Saça parlaklık ve yumuşaklık vererek güçlenmesini sağlar.
 
Jojoba Sabunu Nasıl Kullanılır?
Bu sabunu kullanmadan önce saçlarınızı, vücudunuzu ve yüzünüzü ıslatın. Ardından bu sabunu iyice köpürtün. Vücudunuza, saçlarınıza ve yüzünüze masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika bekletin ve ardından bol su ile durulayın.
gramaj: 140 g
 
Kredi Kartı Tek Çekim
11,90 TL
Havale / EFT
11,90 TL
İLGİLİ ÜRÜNLER